Muistokirjoitusta odotellessa

Seuraava kulminoitumispiste kannabiskeskustelulle on eduskuntavaalit 2011. Tällä kertaa ehdolla on enemmän kuin yksi julkisesti kannabiksen dekriminalisaation puolesta puhuva ehdokas. Puolueet joista heitä löytää varmimmin ovat Piraattipuolue ja Muutos 2011. *

Muutoksia tapahtuu myös keskustelun luonteessa. Vastustajat tietävät olevansa heikoilla, joten kriittisimpiä ovat enää vain muutamat ”hörhöt”, jotka uskovat vakaasti vain kannabiksen zombieksi tekemään vaikutukseen, jolle jostain syystä vain vakavasti sairaat ovat immuuneja.

Ihminen, joka ei ole koskaan käyttänyt mitään huumetta, on kuin ihminen, joka asuu kolmiossa mutta käyttää vain kahta huonetta.

Kaikille se ei sovi, kuten ei alkoholikaan. Itse koin kuitenkin henkilökohtaisesti tiedottamisen puutteen aiheuttaman hengenvaaran, annostellessani smartshopista ostamani Nirvanan väärin ensikokeilua varten. Kun sydän hakkaa kahtasataa, alkaa oikeasti tulla ikävä sitä turvallista päihdettä. Onhan Nirvanakin puhdas luonnontuote, mutta sekoituksena sellainen, jonka kanssa kannattaa olla todella varovainen.

Väitän, että suurin huumekuolemien aiheuttaja maailmassa on huumeiden kieltolaki. Kaiken lisäksi se puuttuu yksilön itsemääräämisoikeuteen ja estää talouskasvua. Jos tuotanto siirtyisi edes hiukan turhakeviihteen massatuotannosta kannabiksen tuotantoon, luontoakin säästyisi.

Jos et tiedä, mutta haluat kokeilla, aloita varovasti. Se saattaa pelastaa henkesi.

Turun kannabisyhdistys (TusKy) on avannut uudistuneet sivunsa ja sähköpostilistalla tulee uutisia tosi tiuhaan tahtiin. Siitäkin huolimatta ettei yhdistyksen rekisteröinti onnistunut. Päätöksessä yksiselitteisesti vedottiin aiempaan päätökseen.  No, taistelu oikeudenmukaisuudesta jatkuu samalla kun konflikti eskaloituu.

Ennenkuin pistämme pillit pussiin täällä ja hyväksymme blogimme luonnollisen kuoleman vääjäämättömänä tosiasiana, vetoamme lukijoihin paremman tulevaisuuden puolesta: On aika jälleen aktivoitua.

Tukekaa haluamaanne yhdistystä, osallistukaa kevään hamppumarssille ja lopettakaa kuumottaminen – ikään, asemaan tai sukupuoleen katsomatta. 17.4. antakaa tukenne sille ehdokkaalle, jonka tiedätte kannattavan dekriminalisaatiota ja ohjaavan asenneilmastoa kohti sallivampaa suuntaa. Ostakaa hampputuotteita, vaikka sitten se johtaisi siihen, että skeittilautafirmat kuolevat kun kaikilla on lähes ikuisesti kestävä lauta. Muutos on loppujen lopuksi kansalaisen käsissä, joka päivä.

– piski

ps. Blogi suljetaan lopullisesti näillä näkymin huhtikuun lopussa. Hamppublogi toivottaa hyvää kevättä, vakaumukseen katsomatta.

pps. *Valtapuolueen kannabisehdokkaalle menevä ääni nostaa myös puolueen muidenkin ehdokkaiden äänimäärää, kiitos D´Hontin laskentamallin. Itse annan ääneni siis uudelle puolueelle – jotta edes valtion vaalituet jaettaisiin tasaisemmin neljän vuoden päästä.

6 kommenttia

 1. nenonen said,

  4 helmikuun, 2011 klo 18:26

  jänniä ajatuksia tuli tätä lukiessa.. miksi kukaan jaksaa kirjoittaa tällaista tekstiä, ja luuleeko hän sen tavoittavankin joitakin? (itse ensi kertaa sivulla)

  jos menisit töihin ja eläisit kuten normaalit ihmiset niin ei huumehia tarvitsisi ajan kuluttamiseksi?

 2. G said,

  6 helmikuun, 2011 klo 22:48

  Kyllä tätä ainakin joku lukee…

  Mutta miksi suljet blogisi?? Pidä auki vaan, vaikka et hetkeen uutta kirjoittaisikaan!

 3. Vaali-Valtteri said,

  7 maaliskuun, 2011 klo 12:04

  http://sosiaalinenvaalikone.com/kysymykset.php?id=12220

 4. red eye jedi said,

  24 maaliskuun, 2011 klo 14:50

  Mitä ihmettä? Onko jengi jo niin sekasin että vetää synteettistä kannabista (valm.kiinassa) sotkettuna johonkin mixeriin että pääsee “pilveen”.

  Tossa kyl menee raja rikki. Jos ei oo puhasta luonnontuotetta, nii eikö kestä olla polttamatta? Tsiisus, hipit.

  sorry, ekaks tuli tää kommentii väärään paikkaan.

 5. jimsonweed said,

  27 huhtikuun, 2011 klo 4:56

  En tiedä tarkalleen mitä tarkoitat blogisi sulkemisella, mutta toivottavasti nämä jutut kommentteineen jää silti tänne! Hyvää tekstiä ollut!

 6. Petteri said,

  20 toukokuun, 2011 klo 15:01

  Saisi Ruotsi laillistaa kannabiksen niin Suomi seuraisi varmasti perässä. Onneksi siitä nykyäänkin selviää vain sakoilla jos jää puskan kasvatuksesta Suomessa kiinni.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: