Näkyykö punaista? VisClear auttaa

Verisuonten laajentuminen on yksi THC:n lukuisista ominaisuuksista. Siitä on hyötyä niin lääketieteellisesti kuin urheilijoillekin, mutta lainsuojattomille se on yleisin kuumotuksen aihe. Jottei tarvitsisi kaivella allergiakorttia, kannattaa varautua piipahtamalla paikallisessa apteekissa.

VisClear silmätipat punoittavien ja kutiavien silmien hoitoon irtoaa apteekista noin vitosella. Kompakti pullo kulkee mukana helposti ja kymmenen millilitraa pitäisi riittää ainakin 50:een käyttökertaan.

Aine vaikuttaa nopeasti. Verisuonet kutistuvat normaaleiksi muutamassa minuutissa annostelun jälkeen. Silmäpusseihin tipoilla ei luonnollisesti ole vaikutusta, mutta katseen lasittuneisuus ei erotu yhtä selkeästi kuin punaisilla silmillä. Tökötti on myös pitkävaikutteista; ennen loppuillan ravintolakierrosta riittää yksi annostelu, eikä käsittelyä tarvitse uusia joka ringin jälkeen.

VisClear auttaa jo muutamassa minuutissa

Punoittavat verisuonet katosivat kolmessa minuutissa.

Mielenkiintoinen huomio tippojen vaikutuksesta on näön selkeytyminen normaalia *tarkemmaksi. Pakkausselosteessa on mainittu haittavaikutuksena mustuaisten suureneminen, joka suurimmalla todennäköisyydellä on vastuussa ilmiöstä. Pakkausseloste myös varoittaa käyttämästä VisClear -silmätippoja jos on nauttinut MAO-estäjiä.

Hamppublogi suosittelee tuotetta kuumotusten vähentämiseksi, missä ikinä liikutkin.

*tarkemmaksi/terävämmäksi/kirkkaammaksi, jokainen tehköön omat johtopäätöksensä 8)

– piski

ps. Huomenna on virallinen 4/20 päivä. Kahden viikon päästä on jälleen hamppumarssin aika (2.5.2009). Osallistukaa monilukuisina ja oikeuden röyhkeydellä, sillä sortajalla ei ole valtaa jota sille ei suoda.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: