Madventure de Dios

Kyllä vain, raato tuli koneesta, ellei keltään löydy ylimääräistä mATX emolevyä, jonka integroidut portit löytyvät piirilevyn lyhyestä päästä. Tilaisuuden tarjouduttua pakenin tietotekniikan puutosta ja kevään loskakelejä etelään.

Espanjan lämmössä paikalliset rastatukat raahasivat minut keikalle kohti paikallista jazz-baaria. Tyhjien kuppiloiden baarimikot yrittivät saada meidät omien tiskiensä ääreen, mutta opastivat kuitenkin avuliaasti mäkeä ylös, tungokseen josta he jäivät vain uneksimaan sinä iltana. Alain Perez kvintetin keikka on hyvä syy kärsiä hasiksentuoksuinen ryysis.

Ulkopuolella kärysi mieto hasiksen tuoksu. Paikallinen tapa on polttaa chocolate runsaan tupakan seassa, röökipätkän toimiessa tipsinä. Näppärästi kämmenellä väsätty ja pyöräytetty savuke ei juurikaan poikkea perinteisestä sätkästä, minkä takia sen polttaminenkin näyttää enemmän tupakoinnilta kuin jointin poltolta. Kuumottaa ei tarvitse, sillä kävelykadulla ohitse lipuvan poliisiauton konstaapeleitakin hymyilyttää.

Espanjan lainsäädäntö perustuu perustuslain turvaamaan yksityisyyden suojaan. Suomessa perustuslailliset oikeudet ovat rapautumassa kovaa tahtia. Ilmeisesti Lissabonin sopimus valtuuttaa EU:n kävelemään paikallisen lainsäädännön yli jos niin katsoo parhaaksi. Suomessa eduskunnalta puuttuva selkäranka luovuttaa kansalaisoikeuksia talouden hyväksi. Kyllä, rapautuva talous on ongelma, eikä valtio välttämättä tulevaisuudessa pysty täyttämään velvollisuuksiaan, kuten terveydenhuoltoa tai riittävää eläkettä.

Kriminalisoidun kannabiksen haittoja silti puidaan harvakseltaan. Torstain poliisi-TV kävi jälleen läpi jo standardisoituneen propagandamallin ja puhui siitä kuinka kannabiksen kotikasvattaja tekee tietoisesti rikoksen ja on siksi tuomittava, kykenemättä keskustelemaan itse kieltolain vaikutuksista. Kyllä, kannabiksen kotikasvatus laajenee joka päivä. Eikä mikään ihme, sillä sukupolvemme idoleita ovat ihmiset kuten Riku ja Tunna, ei suinkaan järjetöntä politiikkaa epätoivoisesti puolustelevat univormuiset virkamiehet.

Henkilökohtaisesti pahoittelen viimeaikaista saamattomuuttani. Ylitsetulvinut sähköpostilaatikkoni on varmasti niellyt monta asiantynkää, eikä unohdettu ole Visine (nyk. Visclear) tai arkisiin tietoisuuden tiloihin. Jos luoja suo, ensi perjantaihin mennessä olemme palanneet normaalirytmiin.

– piski

ps. Madventuresin kolmas tuotantokausi alkaa Ayahuasca -jaksolla sunnuntaina kymmeneltä subilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: