Haaste päättäjille: Ulos kaapista!

Kansanedustaja, entinen ulkoministeri Erkki Tuomioja kertoo tänään Iltalehden nettisivuilla kokeilleensa kannabista 60-luvulla. Nyt ollaan päihdekeskustelun kannalta mielenkiintoisessa pisteessä.
Uskaltaako tietämätön kansa leimata arvostetun politiikan hahmon likaiseksi huumehörhöksi? Mitä Seiskan kaltaiset lehdet tästä repivät? Entä miten suhtautuvat konservatiiviset kollegat? Ja onko Itse valtiaat -sarjan tekijöiden joukossa yhtään jumipäätä, joka tarttuisi tilaisuuteen?
Uskaltaisiko peräti useampi päättäjä myöntää pössytelleensä? Olisiko siinä lopulta mitään pahaa? Voisiko se olla hyvä tapa aloittaa jälleen julkinen, järkevä keskustelu kannabiksen ja sen käyttäjien laillisesta asemasta?

Hamppublogi haastaa nyt kaikki kannabista kokeilleet tai sitä käyttävät päättäjät tulemaan ulos kaapista rehellisin ja avoimin mielin! Emme tietenkään tiedä keitä harvalukuisessa lukiajoukossamme on, mutta keitä tahansa olettekin, laittakaa sana kiertämään.

Hamppublogi antaa vielä erityisen tunnustuksen Tuomiojan sanavalinnasta: ”Lennokkaita kokemuksiahan siitä tuli.” Useimmat kannabiskokeiluistaan julkisesti kertoneet ovat korrektisti (joskin ihan yhtä mahdollisesti myös todenmukaisesti) todenneet vain miten epämukavaa ja typerää oli ja nyt kaduttaa ja voe voe. Kiitos siis Tuomiojalle suhteellisen radikaalista menettelystä!

949200

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: