Vikaan meni, Mikko

Onneksi vain yhden keltaisen lehdistön edustajan julkaisema viihdeuutinen ansaitsee kappaleenmittaisen analysoinnin. Suomalaisen tyttöbändin jäsenet saavat kuulla että facebookista löytyy Indica -profiili, joka kuuluu Irlantilaiselle reggae -yhtyeelle. Lisäksi promokuvassa näkyy selvästi kannabiksen lehti. Loppujutussa tehdään selväksi bändin jäsenten huumevastaisuus ja mietitään pitäisikö nimen lokaamisesta korvauksia saada.

Vikaan meni, Mikko. Uutinen puuttuu.

Voidaan sanoa että reggae ja ganja kulkevat käsi kädessä, sillä kumpikin on osa samaa saarnaa rauhasta ja rakkaudesta, enkä siksi pidä poikkeuksena hampunlehteä irlantilaisen reggaebändin logossa, jonka ensimmäinen kirjain on palava jointti. Samasta syystä en näe mitään omituista siinä, että reggaebändi on valinnut nimensä sativasta, indicasta ja ruderaliksesta – nuo kolme kun sattuvat olemaan tiettyjen kannabislajikkeiden yleisnimiä. Jäikö taustatutkimus tekemättä, Mikko?

Seurasin jälkiäsi facebookkiin, jossa julistit Indica -huumebändin tekevän julkeaa promootiotaan. En heitä sieltä löytänyt, mutta en väitä sinua valehtelijaksi. Veikkaan että suomalaisen Indican pr-koneisto kirjoitti sähköpostin facebookin ylläpidolle ja jenkkifirma suojautui lakimiesten pelossa. Huume- ja tekijänoikeusrikkojan mainetta välttelevä yrityskoneisto eliminoi nopeasti tämänkin harrastelijabändin yrityksen tehdä promootiotyötä. Uutisesi, Mikko, meni ohi vuonna 2002. ”Suomalainen tyttöbändi otti huumekasvin nimen!” oli sen otsikko.

Enempää huomiota tämä uutinen ei ansaitse. Indica -reggaebändi löytyy osoitteesta http://www.myspace.com/indica4roots

– piski

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: